končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Mária G. (marču) ID 124246 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Broskyňová bublanina[ recept č. 24066 zo dňa 28.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY **5 vajec, koľko vážia vajcia, toľko práškového cukru a polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 dcl oleja, 1 dcl vody **broskyňový kompót, 1 vanilkový puding (alebo Zlatý klas) POSTUP PRÍPRAVY Všetky uvedené suroviny spolu zmiešame a cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme broskyne a dáme piecť. Šťavu z kompótu dolejeme vodou do 500 ml a rozmiešame v nej vanilkový puding alebo Zlatý klas, necháme zovrieť. Polevu vylejeme na upečený koláč. |
Janka B. (MonSherry) ID 176411 (24.11.2010, 20:54) | |
prvýkrát som robila bublaninu aj som sa toho bála ako to dopadne ale musím povedat,že tento recept je úžasný...taká jemnučká bublanina sa mi vydarila a ten puding na tom bol,že mnaaaaaaaaaaaaaam... | |
ODPOVEDAŤ |
Mária G. (marču) ID 124246 (1.12.2010, 14:11) | ||
Super, som rada, že sa bublanina vydarila a ešte radšej, že vám aj chutila | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana V. (Zrnko 2) ID 67309 (2.3.2010, 11:32) | |
Majka, receptík je rýchly a chutný. si na ňom práve pochutnávajú už je uložený v obľúbených receptíkoch | |
ODPOVEDAŤ |
Mária G. (marču) ID 124246 (2.3.2010, 16:10) | ||
Janka, tak to sa veľmi teším, že sa tento recept u vás doma tak ujal | ||
ODPOVEDAŤ |
alena h. (ajka.ch) ID 110271 (1.3.2010, 16:17) | |
Majka, ja viem že váženie vajíčok nezaberie veľa času, ale ja váhu používam veľmi zriedka, lebo sa mi ju nechce vyťahovať zo spodnej skrinky . Ale ďakujem, že si tu recept vložila, lebo je fakt výborný a rýchly. U nás je hneď preč. Aj som si ho uložila. | |
ODPOVEDAŤ |
Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 19:09) | ||
Hej, hej, treba si veci uľahčiť, ak sa dá . Som rada, že sa recept páčil. Naozaj je tento koláčik chutný a nenáročný na prípravu. | ||
ODPOVEDAŤ |
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (1.3.2010, 15:28) | |
Tiež robím tento koláčik, len nevážim to podľa vajec, je výborný a dá sa robiť na viac spôsobov - vždy je šťavnatý, ak sa dá dosť ovocia, aj bez želatíny Výhoda je v rýchlosti jeho prípravy |
|
ODPOVEDAŤ |
Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 19:03) | ||
Presne tak, príprava tohto koláčika zaberie chvíľku a výhodou je, že môžete použiť ovocie, ktoré máte práve po ruke | ||
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (1.3.2010, 7:47) | |
ODPOVEDAŤ |
Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 11:30) | ||
ODPOVEDAŤ |
alena h. (ajka.ch) ID 110271 (28.2.2010, 20:26) | |
Aj ja takýto koláč robievam roky a je fakt výýýborný! Tá želatína dodá koláčiku sviežu chuť a šťavnatosť. Akurát mám recept, ktorý je hrnčekový, teda netreba vážiť vajcia - to by sa mi teda nechcelo. | |
ODPOVEDAŤ |
Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 11:35) | ||
Alenka, súhlasím s vami, želatína robí tento koláčik naozaj šťavnatý. A to váženie vajíčok zaberie tak max. 30s, takže nie je to až také hrozné | ||
ODPOVEDAŤ |
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (28.2.2010, 14:31) | |
mnaaaam | |
ODPOVEDAŤ |
Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 11:35) | ||
ODPOVEDAŤ |