končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Tamara H. (Taminnka) ID 6532 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Rizoto s rukolou[ recept č. 2066 zo dňa 25.8.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY • 1 malá cibuľka • 4PL olivového oleja • 250g rukoly • 400g ryže arbório (guľatozrnnej) • 125 ml bieleho vína • 900 ml zeleninového vývaru • 50g masla • 50g parmezánu POSTUP PRÍPRAVY Cibuľku najemno nakrájame a osmahneme na olivovom oleji. Vmiešame ryžu a opečieme ju do sklovita, podlejeme vínom. Keď sa víno vyparí pridáme vývar. Za stáleho miešania varíme približne 20 minút. Štyri minúty pred dovarením vmiešame nasekanú rukolu. Na záver pridáme maslo a parmezán. Posolíme, okoreníme a necháme krátko dobehnúť. Zdobíme rukoly. |