. .. .. .. .. .. .
. .

Rizoto s rukolou - RECEPT 2066

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 6532 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Rizoto s rukolou


[ recept č. 2066 zo dňa  ]


Rizoto s rukolou


POTREBNÉ PRÍSADY

• 1 malá cibuľka
• 4PL olivového oleja
• 250g rukoly
• 400g ryže arbório (guľatozrnnej)
• 125 ml bieleho vína
• 900 ml zeleninového vývaru
• 50g masla
• 50g parmezánu


POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľku najemno nakrájame a osmahneme na olivovom oleji. Vmiešame ryžu a opečieme ju do sklovita, podlejeme vínom. Keď sa víno vyparí pridáme vývar. Za stáleho miešania varíme približne 20 minút. Štyri minúty pred dovarením vmiešame nasekanú rukolu. Na záver pridáme maslo a parmezán. Posolíme, okoreníme a necháme krátko dobehnúť. Zdobíme rukoly.
<< Zeleninový koláč Quiche | Rizoto s rukolou | tekvicová polievka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu