končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Fazuľový guláš so zemiakmi a hráškom[ recept č. 19466 zo dňa 31.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * bravčové pliecko * soľ * gulášové korenie * tmavá fazuľa v konzerve * zemiaky * sterilizovaný hrášok * hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a šupneme na kocky nakrájané mäso. Restujeme za stáleho miešania pokiaľ nepustí šťavu. Osolíme, pridáme gulášové korenie, podlejeme vodou. V tlakovom hrnci varíme 15 minút. Po tejto dobe pridáme fazuľu, zemiaky nakrájané na kocky, dolejeme vodu, aby bolo zakryté. Varíme ďalších cca 10 minút. Úplne na záver pridáme hrášok a už len prehrejeme. Nakoniec zahustíme zátrepkou. |
Darina B. (danda3) ID 104195 (31.10.2009, 20:05) | |
Robievam podobný, akurát bez mäsa a hrúšku, teraz ma napadlo - na toto jedlo budeš potrebovať zbrojný pas , ale vyzerá prudko jedlo!!! | |
ODPOVEDAŤ |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (31.10.2009, 20:15) | ||
Tak my mäso môžeme aj s mäsom a s tým zbrojným pasom si mi pripomenula babkinu pripoviedku: "keby ne ten ľoh ta človek by zdoch" a ešte jednu "ženská bdzina jak malina, mužská jak zdechlina" | ||
ODPOVEDAŤ |