končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzana C. (zch) ID 21747 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Pácované mäso[ recept č. 19092 zo dňa 19.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia (moze bat aj morcanie maso, ci bravcove kare) na Pác: vajicka, kecup, plnotucna horcica, sol, vegeta, korenie, cesnak, sojova omacka, cervena mleta paprika POSTUP PRÍPRAVY Takto si pripravujem maso, ked viem, ze nebudem mat cas, alebo chut varit. Takto napacovane maso vydrzi v chladnicke aj 3 dni. S oblubou ho robim, ked ideme niekam na chatu, lebo si ho pripravim doma a potom preveziem a v den prijazdu mam velmi rychlo urobene jedlo pre rodinu bez toho, aby som sa stresovala, ci mam vsetko potrebne na varenie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Anna Š. (anka2106) ID 80936 (20.10.2009, 8:49) |
super ja nikdy nemam cas,myslite,ze by sa to mohlo obalit este v struhanke? |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (20.10.2009, 19:49) | |
Anka, pred vyprazanim urcite ano. Pravdu poviem, ze toto ma nikdy nenapadlo a myslim si, ze to musi byt uplne super a masko bude asi dobre stavnate. Vyborny napad | |
ODPOVEDAŤ |