. .. .. .. .. .. .
. .

Bruschetta s paradajkami a cuketou - RECEPT 16299

Adriana B. (Aďka27) ID 32431
.
Oblasť: Brezno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.1.2008
Naposledy: 13.10.2014 22:10
Aktualizácia: 1.4.2011 10:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 77
RODINNÉ FOTOGRAFIE 115
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 8
RECEPTY 180
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)


Bruschetta s paradajkami a cuketou


[ recept č. 16299 zo dňa  ]


Bruschetta s paradajkami a cuketou


POTREBNÉ PRÍSADY

Cca 250 g cukety, 4 paradajky, 1 strúčik cesnaku, cibuľa, olivový olej,soľ, sušená bazalka, čerstvá bazalka, mozzarella, pečivo

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Cuketu umyjeme, prerežeme na polovicu, vydlabeme vnútrajšok s jadierkami


nakrájame na kocky,


paradajky navrchu narežeme do kríža


a ponoríme do vriacej vody, vypneme, necháme ich tam aspoň 1 min., vyberieme, po chvíľke ošúpeme a necháme ich vychladnúť.


Na panvicu dáme asi 3 polievkové lyžice olivového oleja, nadrobno nakrájanú cibuľu, orestujeme,


pridáme cuketu a na plátky nakrájaný cesnak, trošku osolíme, orestujeme, podlejeme troškou vody


a udusíme do polomäkka (cuketa by ale nemala byť úplne mäkká),


Paradajky nakrájame na menšie kúsky, preložíme do misky,


pridáme opraženú cuketu /celý obsah panvice/


pridáme sušenú bazalku /alebo pizza korenie, oregano, korenie si pridajte podľa chuti/, premiešame a necháme postáť aspoň hodinku, aby sa spojili chute.


V rúre, sendvičovači, alebo toastovači si zatiaľ opečieme pečivo (ja som naukladala kúsky toastového grahamového chlebíka na plech a opiekla v rúre), na horúce si môžete položiť plátok mozzarelly a hneď vrstvíme paradajkovo-cuketovú zmes, do ktorej si ešte natrhajte lístky čerstvej bazalky.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Cuketová nátierka alebo falošný tatársky biftek | Bruschetta s paradajkami a cuketou | Čučoriedkový koláč s posýpkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana K. (zuzickam) ID 57265, mimibazar.sk/zuzickam (13.2.2011, 17:19)
Mňaaaammmmm!!! (jidlo) (jidlo) (jidlo)Práve som pripravila,skveléééé!
ďakujem za inšpiráciu,robila som doteraz bez cukety,ale s ňou je to ešte lepšie (Y)
ODPOVEDAŤ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (21.7.2009, 7:35)
Aďka.. (zajic) dala by som si, ešte som nejedla :^)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (upravené 23.7.2009, 9:28)
Kristínka, je to výborné, osviežujúce (leto), vyskúšaj, v zime si to zvykneme robiť s paradajkami, tuniakom, cesnakom a čerstvou cibuľou (hotdog) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (21.7.2009, 7:32)
Juuj.to vyzera vyborne,a letne a lahko,Adrika (clamp) (clamp) (clamp)a hlavne,ze je tam aj nasa oblubena cuketka :-) :-) :-)..ja toto robievam len s rajciniek,bazalky,cesnaku a oliv.oleja..ale vyskusam aj tuto cuketkovu verziu :-) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (23.7.2009, 8:23)
Martinka, ďakujem (L) Ja som osvedčenú klasiku osviežila ešte cuketkou a veľmi nám to chutilo, no a mne osobne to chutí aj samotné, bez hrianok :-) Budem zvedavá, čo na to povieš, keď sa to rozhodneš vyskúšať, dúfam, že vám to bude chutiť (L) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu