končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Renáta C. (gucz) ID 51988 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Kuracie mäsko s olivami na smotane[ recept č. 13005 zo dňa 9.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY cibuľa, kuracie prsia, olivy, 10%smotana na varenie, vegeta, pikantná nátierka, cesnak POSTUP PRÍPRAVY Cibuľku opražíme na oleji, pridáme na kocky pokrájané a osolené kuracie prsia a pražíme pokiaľ sa nezatiahnu. Pridáme pokrájané olivy (ja som na dve kuracie prsia dala dva sáčky olív plnených paprikou). V hrnčeku zmiešame asi 3 lyžice pikantnej pomazánky (mám v receptoch, ale môže byť akákoľvek iná papriková pikantná pomazánka), 3 pretlačené strúčiky cesnaku, lyžičku vegety a krabičku trvanlivej smotany. Tým zalejeme mäsko s olivami a podusíme. Podávame s ryžou, prípadne s kolienkami |