. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekaný baklažán s mozzarelou a paradajkami - RECEPT 8569

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 9254 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Zapekaný baklažán s mozzarelou a paradajkami


[ recept č. 8569 zo dňa  ]


Zapekaný baklažán s mozzarelou a paradajkami


POTREBNÉ PRÍSADY

Jeden baklažán, mozzarela, 2 paradajky, cesnak, olivový olej, mleté čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Baklažán si nakrájame na hrubšie kolieska, osolíme ho a necháme odpočívať. Medzitým si nakrájame na plátky paradajky, mozzarelu, očistíme a pretlačíme cesnak, ktorý zmiešame s olivovým olejom. Asi tak cca po 30 minutách utrieme z baklažánu vodu a ponatierame ho zmesou cesnaku a olivového oleja. Začneme vrstviť - ukladáme na seba plátok baklažánu, paradajky a mozzarely. Nakoniec všetko okoreníme, pokvapkáme ešte trošku olejom a dáme zapiecť. Zapekáme cca 25min pri 230°C. Dobrú chuť.

Extra tip: Keď je sezóna čerstvých byliniek je výborná k baklažánu ne tento sposob čerstvá bazalka :-).


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

vrstvy pred pečením
hotovo mnam


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Fantastické Muffins – čokoláda, oriešky, jabĺčka | Zapekaný baklažán s mozzarelou a paradajkami | Langoše z pekárničky :o) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Kamila D. (kamakama) ID 23640 (24.6.2011, 19:42)
Geniálne jedlo (Y) , pridala som do toho este trosku cibulky a prvu mladu cuketku zo záhradky. Teraz to chrumkám so zapečenou bylinkovou bagetkou, a asi budem toto jedlo a jemu podobne jest celé leto. Ďakujem za tip (clamp) (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (4.7.2011, 21:11)
(L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (12.11.2008, 9:44)
Este sa opytam,Vy to jete aj s tou supkou z baklazanu?
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (12.11.2008, 10:15)
Jasne :-) :-)vsak je upecena....ale ak to tak nelubite, tak jednoducho baklazan osupte (L) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (10.11.2008, 18:13)
zeleninku ja rada.A toto snad aj skuuuuuuuuuuuuuuuusim (flower)
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (10.11.2008, 18:20)
(L)je to vynikajúce (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) určite skúste (flower) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu