. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekané müsli - RECEPT 4400

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 22115 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Zapekané müsli


[ recept č. 4400 zo dňa  ]


Zapekané müsli


POTREBNÉ PRÍSADY

ovsené vločky * hrozienka * vlašské orechy * vanilkový cukor * med * pomarančový džús

POSTUP PRÍPRAVY

Vločky dáme do misky, pridáme hrozienka, na hrubo nasekané orechy, posypeme vanilkovým cukrom, pridáme pár lyžíc medu a zalejeme džúsom tak aby boli vločky navlhčené. Ja som všetko robila od oka, lebo som mala zbytky vločiek a zbytky hrozienok. Zmes dáme na plech a zapekáme v rúre do chrumkava (takých 30 minút určite), pravidelne miešame. Krásne do chrumkava obschnú.

Perfektná pochúťka do jogurtov alebo na večerné zobkanie namiesto mastných chipsov.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

pred zapekaním :))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< OPEKANE PRSIA NA MEDE | Zapekané müsli | Falošná krtkova torta podľa Martina K. (mata198511) ID 20128 >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Michaela H. (dusicka) ID 2094 (13.7.2008, 21:49)
ja mam tento recept od kamarata, ktory to vola SEČKA. ja som recept este vytuningovala: pridavam dve lyzicke masla, stipku skorice a vyborne v tejto zmesi chutia slnecnicove a tekvicove semienka (samozrejme osupane, nesolene) a mandle (tie tam mam najradsej, vzdy ich vylovim medzi prvymi :-$ ). Zmes davam na mastny papier (papier na pecenie), v ziadnom pripade neriskujem pripecenie. (H)
Zmes je vyborna s javorovym syrupom a s roznymi dalsimi orechmi (pekanovy, lieskovy, kesu a pod.) , ale to uz je trosku drahsi spas.
SEČKA je uzasna, odporucam.

jaj a skoro som zabudla, ja nedavam juice. :-)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (miamarko) ID 26648, mimibazar.sk/miamarko (4.6.2008, 20:56)
Mirka ,ja som ich konecne dneska robila ,no nie su zle :^)ale nebolo to ono ,neviem ,najprv sa mi zdali ,ze este nie su a zrazu boli az az ,daju sa zjest ,len je tam divna chut ,neviem ci to nemoze byt ten med :^),no urcite ich este raz skusim ,lebo je to mnamka a aj manzel take strasne lubi do jogurtikov (zajic) (zajic) (zajic) pa andy
ODPOVEDAŤ
Veronika B. (Onika) ID 15310 (30.5.2008, 14:20)
Ja nemam ovsene vlocky mozem dat aj psenicne? A dzus jablkovy? Nechce sa mi ist do obchodu :-| :-| A co javorovy sirup. No vsak vyskusam a uvidime. Uz aj sa pustam do toho :-p :-p :-p
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (30.5.2008, 14:27)
úúúha neviem aké sú pšeničné ;-) ;-) ale ak sú vločky tak určite môžu byť :-) :-) a jablkový kľudne (Y) a sirup? *-) no ja by som skôr až pri degustácii tým sirupom poliala, neviem presne aký je hustý, a neviem ako bude reagovať v horúcej rúre *-) *-) *-) či veľmi neprihorí :-| skús a napíš (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Veronika B. (Onika) ID 15310 (31.5.2008, 12:19)
Hotovo. Vcera som upiekla a aj zozrala vecer pri PC. Hanbim sa. Robila som to pre deti na ranajky a ja im to zjem.
Snad nabuduce. Len musim kupit vlocky, jablkovy dzus bol OK, sirup som nakonec nedala bolo to aj tak dost sladke. (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (30.5.2008, 13:27)
mnaaaam zapekane musli papam kazde rano ale take celozrne z obchodu s medom a orechmi
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (30.5.2008, 14:02)
skús aj túto alternatívu - je to aj lacnejšie (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (miamarko) ID 26648, mimibazar.sk/miamarko (30.5.2008, 13:19)
Mirka ,zajtra to idem robit ,len prosim ta na kolko stupnov si mala vyhriatu trubu???no a este sa trosku bojim ,kolko toho dzusu ,ale uz si viem predstavit tu chut aj vonu (zajic) dakujem za odpoved andy
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (30.5.2008, 14:08)
zapekala som to skoro na najväčšom stupni v plynovej rúre, stupne neviem *-) dosť často to treba otáčať, prehadzovať, aby neprihorelo - keď som to robila prvýkrát tak džúsu som dávala presne podľa rozpisu, lenže ten rozpis som stratila, a teraz všetko dávam od oka, a podľa chuti čo tam chcem mať - je jasné, že toho džúsu tam netreba dať nejak extra veľa, aby plávalo, treba, aby sa vločky trocha napili a pri zapekaní obschnú (H) dúfam, že sa vydaria (Y)
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (11.3.2008, 22:28)
je je (Y) (Y) (Y) fajnucke ... urcite skus ... (Y) (flower)
ODPOVEDAŤ
Evka A. (evka.a) ID 35030 (11.3.2008, 16:51)
mňam.... musí to byť super... a ešte aj zdravé (Y) urcite vyskúšam... možno aj hneď ;-) ;-) :-$
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu