Kamilin chlieb - Tajomstvo mojej kuchyne

Kamilin chlieb

Maspoma

Slaninku nakrájame na kocky a spolu s nakrájanou cibuľou opečieme na oleji. Paradajky a olivy nakrájame na menšie kúsky. Do hlbšej misy dáme preosiatu múku so sušeným droždím, primiešame vychladnutú slaninku s cibuľou, olivy, paradajky, rascu a soľ. Po troške prilievame vodu a vypracujeme cesto, ktoré necháme kysnúť na teplom mieste 30-40 min. Potom vyformujeme bochník, uložíme ho do vymasteného pekáča a pečieme pri 200 stupňoch asi 35-40 min. Pred dopečením potrieme vodou. Do spodnej časti rúry môžeme dať nádobu s vodou.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 09. 02. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu