Široké rezance s kúskami restovaného lososa

Zdenka Mlynarčíková
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 10. marca 2010
Široké rezance s kúskami restovaného lososa
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie

Suroviny

250 g
200 g
0,1 dl
200 g
2 strúčiky
1 ks
0,1 dl




Postup

  1. 1

    Na oleji orestujeme cibuľu a cesnak, pridáme na kocky nakrájaného lososa, nakrájané cherry paradajky, podlejeme bielym vínom, osolíme, okoreníme.

  2. 2

    Zmiešame s uvarenými cestovinami. Podávame teplé s čerstvou bazalkou.

  3. 3

    NÁŠ TIP: Príprava lososa je jednoduchá, treba však dávať pozor, aby sme ho ,,neprevarili". Na jeho prípravu stačí niekoľko minút. Najzdravšie je varenie v pare.

Diskusia k receptu

marlen
v"daka za recept. milá@honestka mi radila takto, ako je tu použitý losos, použiť ho aj všade tam, kde sú v recepte odporúčané mušle, krevetky, či iné potvorky. vyskúšal som, naozaj dobré a možno pre našinca lepšie než tá potvorka, ktorej sa mnohí aj /z rôznych dôvodov/ bojíme




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia