Smotanovo-piškótový koláčik

polievocky - bez fotkypolievocky, 19. júna 2011

Je to výborný a nenáročný dezert:)

6
porcií
30 - 40 minút
príprava

Suroviny

3 ks
3 ks
 - čerstvé alebo zavárané




Postup

  1. 1

    V smotane si rozmiešame vanilkový, prípadne trstinový cukor. Naspodok tortovej formy naukladáme piškóty, na piškóty nalejeme smotanu s cukrom.

  2. 2

    Navrch poukladáme vykôstkované čerešne. Tento proces opakujeme ešte raz. Potom ešte raz uložíme piškóty, na piškóty dáme čerešne a navrch posledný kelímok smotany s grankom.

  3. 3

    Nakoniec dáme koláč vychladnúť asi na 2-3 hodiny.

Diskusia k receptu

evanaaa
Jednoduchá pochúťka vhodná práve na letné dni, aby osviežila.
kavicka
ja som ju robila prave v sobotu ,piskoty plievam kávou je to chutnejsie ,ale deti mi nechceli tie ceresne ,ze im viac chuti drobne ovocie ako ribezle ,ci maliny




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia