Losos s citrónovou omáčkou a zelenou fazuľkou

lelinka - bez fotkylelinka, 25. marca 2013
Losos s citrónovou omáčkou a zelenou fazuľkou
Foto: lelinka
1
porcia

Suroviny

200  g
2 PL
1 PL
1 dcl (alebo smotana)
1 ks
150 g




Postup

  1. 1

    lososa osolime a okorenime.grilovaciu panvicu potrieme olivovym olejom a nechame rozpalit.lososa s každej strany opečieme aby sa zatiahol a ostal šťavnaty.stíšime ohen,lososa prikrijeme a pomaly dopečieme.

  2. 2

    rozpustime si maslo,zaprašime mukou,pridáme smotanu alebo mlieko a miešame do zhustnutia.osolíme ,okorenime a pridáme citronovu šťavu.

  3. 3

    fazulku dame na paru,ked je hotova osolime okorenime a pridame maslo.

Diskusia k receptu

jamarlen
aj ten tanier belie závisťou farebnej rybičke a oblohe...



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia