Foto: afataga
Niečo podobné som dávno jedla u Frantu v Prahe, preto Frantove, ale prečo vrchlíky, to je na dlhé vysvetľovanie. On to robil zo špekáčkov, Zobraziť celý popisNiečo podobné som dávno jedla u Frantu v Prahe, preto Frantove, ale prečo vrchlíky, to je na dlhé vysvetľovanie. On to robil zo špekáčkov, ale teraz sa už nedajú jesť, tak to robím z mäsa.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
mäso pokrájam na rezance a na masti prudko opečiem, aby sa zatiahlo, potom posolím
-
2
pridám nakrájanú cibuľu, cesnak, papriku a paradajku, alebo jedno lečo
-
3
pridám čierne pivo, pretlak, ja som dala pollitrový z krabice, môže sa dať aj kečup, ale mne to viac chutí s pretlakom, čierne korenie a feferónky prekrojené na polovice
-
4
posypem oregánom, pomiešam a nechám dusiť kým je mäso hotové, podávam s chlebom
Diskusia k receptu