Čierna zabíjačková polievka
3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
jaternicová krvavnička
1
ks
menšia cibuľa
6
strúčikov
cesnaku
1
ks
mrkva
1
ks
zemiak
5
PL
suché krúpy veľké
1
PL
majoránka
1
PL
kopcovitá bravčovej masti
postup
Tento a moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2740
1.
Krupy uvarime v slanej vode. Vyvar po uvareni si zachytime a odlozime. Ocistenu cibulu a mkrvu nakrajame na male kocky a 2 struciky cesnaku na platky. Krvavnicku vyberieme z crievka a nakrajame na kocky. V hrnci rozohrejeme tuk a orestujeme na nom cibulu a cesnak. Pridame zemiaky s mrkvou a zamiesame k nim kocky krvavnicky.
2.
Premiesame a zalejeme vyvarom z vareni krup….tekutiny by malo byt tak 600 ml. Ak treba tak vyvar doplnte normalnou vodou. Dame varit kym sa neuvaria zemiaky. Po uvareni zamiesame do polievky majoranku a prelisujeme struciky cesnaku. Dosolime a vmiesame cerstvo namlete korenie. Ja som urobila ako prilohu opeceny chlieb, potrety cesnakom
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.