FOTORECEPT: Domáca vianočná čokoládová kolekcia
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
BB puding DrOetker
250
g
pokrmový tuk
250
g
práškový cukor
50
g
kakao
postup
Tento recept na čokoládu sa u nás v rodine dedí, vraj ho robila už moja prababka.
2.
Vo vodnom kúpeli všetky suroviny rozmiešame.
3.
Plníme do formičiek a dáme stuhnúť na chladné miesto.
5.
Obalíme do farebných pozlátok. Keďže sme také doma nemali, obalila som ich do alobalu.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.