FOTORECEPT: Bravčové mäso na kari
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové stehno nakrájané na rezance
2
ks
žĺtok
2
ks
biela cibuľa
1
KL
soľ
1
KL
práškový cukor
1
KL
kari korenie
3
PL
maggi korenie
2
ks
feferónka
50
ml
olej
postup
1.
Pripravíme si potrebné ingrediencie. Mäso nakrájame na rezance.
2.
Do sklenej alebo antikorovej nádoby si pripravíme ingrediencie na nálev: soľ, práškový cukor, kari korenia, žĺtky, Maggi a na drobno nakrájanú cibuľu. Kto má rád pikantné jedlá môže pridať feferónky a kari naviac. Nálev premiešame.
3.
Do nálevu zamiešame nakrájané mäso a nádobu uzatvoríme. Necháme 24 hodín stáť na chladnom mieste (v chladničke).
4.
Na dno nahriatej panvice dáme olej a do horúceho oleja zamiešame mäso a restujeme asi 10 minút.
6.
Podávame so šťuchanými zemiakmi, zemiakovou kašou, hranolkami, ryžou alebo chlebom.
7.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
tana_s
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.