Zapekaná cesnačka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
liter
hovädzí bujón
7
ks
cesnakovy strucik
1
PL
maslo
1/2
PL
hladká múka
1/4
ČL
mleté korenie
4
ks
žĺtok
4
taviteľný syr
4
ks
toasty
postup
1.
Pripravíme hovädzí bujón podľa návodu. Na rozohriatom masle speníme cesnak a zaprášime múkou. Podlejeme trochou vody a rozmiešame. Prilejeme zbytkový vývar a varíme na miernom ohni 30 minút až 1 hodinu.
2.
Tesne pred podávaním pridáme rozšľahané žĺtky a rozdelíme do misiek. Do každej vložíme toast s plátkom syra. Vložíme misky do grilu a zapekáme kým sa syr neroztopí. Ihneď podávame.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.