Perkelt z teľacieho mäsa
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
teľacie mäso
60
g
masť
50
g
cibuľa
25
g
hladká múka
2
PL
rajčiakový pretlak
1,5
dl
kyslá smotana
podľa chuti
soľ, mletá červená paprika
postup
1.
V hrnci roztopíme masť a opražíme na nej pokrájanú cibuľu a lyžičku mletej červenej papriky. Mäso umyjeme a pokrájame na pravidelné kúsky, osolíme, dáme na opraženú cibuľu a prikryté dusíme, až kým sa šťava nevydusí.
2.
Potom mäso zaprášime múkou, trochu opražíme, zalejeme vodou, pridáme pretlak a povaríme. Pred dovarením pridáme kyslú smotanu. Podávame s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.