Pridať recept

Perkelt z teľacieho mäsa

ingrediencie

700 g
teľacie mäso
60 g
masť
50 g
cibuľa
25 g
hladká múka
2 PL
rajčiakový pretlak
1,5 dl
kyslá smotana
podľa chuti
soľ, mletá červená paprika

postup

1.
V hrnci roztopíme masť a opražíme na nej pokrájanú cibuľu a lyžičku mletej červenej papriky. Mäso umyjeme a pokrájame na pravidelné kúsky, osolíme, dáme na opraženú cibuľu a prikryté dusíme, až kým sa šťava nevydusí.
 
2.
Potom mäso zaprášime múkou, trochu opražíme, zalejeme vodou, pridáme pretlak a povaríme. Pred dovarením pridáme kyslú smotanu. Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať