Švédske zemiaky
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
12
ks
zemiak väčší
6
dkg
maslo
10
dkg
bryndza alebo ementál
3
PL
kyslá smotana
podľa chuti
soľ,pažítka
postup
Zemiaky očistíme, dobre umyjeme a upečieme na plechu do mäkka. Potom ich prekrojíme, ale nie celkom, trochu vydlabeme vnútro, ktoré prelisujeme, zmiešame so soľou, maslom, postrúhaným syrom alebo bryndzou, kyslou smotanou. Plnkou naplníme zemiaky a posypeme posekanou pažítkou. Dáme do rúry zohriať.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.