FOTORECEPT: Guľáš nášho dedka
140
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
kg
bravčové mäso
1,5
kg
cibuľa
8
ks
zemiaky
2
ks
mrkva
3
ks
paprika
4
ks
paradajka
bravčová masť
čierne mleté korenie
soľ
mletá rasca
majoránka
mletá červená paprika
4
ks
bobkový list
postup
1.
Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame.
2.
Na rozpálenej bravčovej masti spražíme cibuľu a pridáme mäso, necháme dusiť. Okoreníme korením a pridáme soľ.
3.
Zeleninu si nakrájame a pridáme k mäsu. Podlejeme vodou a necháme variť
4.
Keď je mäso takmer mäkké, pridáme nakrájané zemiaky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.