FOTORECEPT: Malinová roláda
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
vajce
5
PL
cukor
5
PL
polohrubá múka
1
PL
kakao
2
PL
olej
1
KL
Kypriaci prášok do pečiva Dr.Oetker
500
g
maliny
1
ks
vanilkový cukor Dr Oetker
cukor podľa chuti
práškový cukor na posypanie
trocha masla
postup
1.
Upečieme si kakaové piškótové cesto. Bielka vyšľaháme s cukrom, postupne pridávame žĺtka, olej a na záver zmiešanú múku s kakaom a kypriacim práškom. Dáme piecť na 20 minút pri 170 stupňoch.
3.
Pridáme cukor podľa chuti a chvíľku povaríme, aby sa z malín odparila voda a zmes zhustla.
4.
Malinovú zmes natrieme na upečené piškótové cesto.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.