Pridať recept

Cesnakové pampúšiky

ingrediencie

800 g
múka
40 g
cukor
25 g
droždie
20 g
olej
trochu
voda
trochu
vriaca voda
podľa chuti
cesnaku
trochu
soľ

postup

1.
V troche vody rozpustíme droždie. Pridáme ho k ostatným surovinám a vypracujeme cesto, ktoré necháme chvíľku podkysnúť.
 
2.
Z cesta pripravíme drobné buchtičky a upečieme ich v rúre.
3.
Cesnak rozotrieme so soľou, pridáme olej a vriacu vodu, dobre rozmiešame a polejeme pampúšiky pred podávaním na stôl.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Babkine sadelníky
Len málo ľudí si pamätá tento recept! Ak máte doma túto surovinu, urobte si legendárne babkine SADELNÍKY (SADLOVNÍKY), namajú chybu
Úžasne voňavé a jemné pečené buchty, ktoré sme ako deti milovali. Toto je surovina, ktorá z nich urobila...
Kysnuté cesto
Cesto ako pavučinka: Toto univerzálne kysnuté cesto s jogurtom je fantastické, zamilujete si ho!
Pri najbližšom pečení vyskúšajte tento recept fantastické kysnuté cesto. Krehké a extra nadýchané.
Toto je dôvod, prečo sú buchty od babičky vždy také krásne nadýchané a tak chutné! Do cesta pridajte túto
Buchty krásne nadýchané a mäkké ako vatička? Do cesta pridajte túto surovinu a urobte najlepšie buchty na svete, každý ju má doma!
Krásne nadýchané, vláčne a hodí sa na prípravu akýchkoľvek kysnutých koláčov, recept ukladajte.