Pridať recept

Polosušené paradajky

64
porcií
111
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

16 ks
cherry paradajky
3 PL
sekaný tymian
2 PL
olivový olej
1 strúčik
cesnaku

postup

1.
Rúru predhrejeme na 160 °C. Paradajky rozštvrtíme po dĺžke a položíme kožou nadol na mriežku v pekáči.
 
2.
Posypeme 1 lyžičkou soli a po 1 lyžičke drveného čierneho korenia a tymiánu. Pečieme 2 a pol hodiny. Občas paradajky skontrolujeme, či sa náhodou nepripaľujú.
3.
Polejeme ich olejom a necháme vychladnúť. Paradajky poukladáme do sterilizovaného pohára spolu s ľubovoľným nálevom, so strúčikom cesnaku a uzavrieme. Podávame ako prílohu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Všetci ju kupujeme, ale takmer nikto ju nerobí správne! Dodržiavajte toto a užívajte si všetky jej benefity
Všetci ju kupujeme, ale takmer nikto ju nepripravuje správne! Dodržiavajte toto a užívajte si všetky jej benefity
Aj vy patríte k ľudom, ktorí v obchodoch siahajú po zdravších potravinách? Ku zdravému stravovaniu jednoznačne...
Ako variť zeleninu, aby nestratila farbu? Pozrite si tieto triky
Ako variť zeleninu, aby nestratila farbu? Pozrite si tieto triky
Varenie zeleniny je neoddeliteľnou súčasťou prípravy polievok, druhých chodov na obed alebo chutných večerí...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...