Piškótová nepečená roláda
20
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
balíčky
piškóty
200
g
práškový cukor
2
PL
rum
250
g
tuk
40
g
kakao
postup
1.
Najskôr si rozlámeme piškóty na malé kúsky a rozpustíme stužený tuk alebo maslo. Zmiešame práškový cukor, rum a kakao a prilejeme rozpustené maslo (tuk). Prisypeme piškóty a všetko dôkladne premiešame, čím vypracujeme cesto.
2.
Z cesta urobíme roládu, ktorú zabalíme do potravinárskej fólie a necháme ju odstáť cez noc v chladničke. Cesto môžme vylepšiť posekanými orechmi, hrozienkami alebo kandizovaným ovocím.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.