Krkonošská bravčová pečienka
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
bravčová pečeň
500
g
bravčový bôčik
20
g
hladká múka
10
g
sardelová pasta
150
g
bravčová masť
300
g
sterilizované šampiňóny
500
ml
vývar
30
g
soľ
20
g
worchesterská omáčka
postup
1.
Bravčové pečene a vykostený pečený bôčik nakrájame na kocky. Pečene po oboch stranách opečieme na rozpálenej masti, potom pod pokrievkou dusíme.
2.
Keď sú napol mäkké, pridáme nakrájaný pečený bravčový bôčik, zaprášime múkou a orestujeme.
3.
Potom pridáme na plátky nakrájané šampiňóny, sardelovú pastu, podlejeme vývarom a dusíme, až sa tuk oddelí od šťavy. Podľa potreby osolíme a dochutíme worčestrom.
4.
Podávame s dusenou ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.