Pridať recept

Roláda s vaječnou plnkou

ingrediencie

1 kg
bravčový bôčik
3 PL
škrob
1 pohár
mlieko
mleté čierne korenie
soľ
horčica
šunková saláma
1 ks
červená paprika
5 ks
vajce
cibuľa
grilovacie korenie

postup

1.
Časť bôčiku rozmixujeme, osolíme, pridáme mlieko, škrob a necháme odstáť. Vytvarujeme si obdĺžnik z druhého dielu bôčiku, poukladáme naň šunkovú salámu, natrieme horčicou, potom pridáme papriku a zelenú petržlenovú vňať.
 
2.
Z vajíčok si na masle pripravíme polotuhú praženicu. Potom ju pridáme na rozložené mäso. Pridáme aj rozmixovaú časť bôčiku. Bôčik potom zrolujeme, obtočíme nitkami a vložíme do vopred vyhriatej rúry, podlejeme vodou, pečieme ho asi 60 minút za občasného polievania šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Medová roláda
Nadýchaná s obľúbenou príchuťou: Marlenková roláda - krok za krokom
Ľahučká, nadýchaná a krásne aromatická roláda nielen na sviatočný stôl. Pozrite si vo videu krok za krokom,...
VIDEO: Vždy krásna roláda, vďaka jednoduchým radám
S týmito tipmi sa vám zakaždým podarí zrolovať cesto bez prasklín a pripraviť nadýchanú roládu.
Safari roláda
Táto krásna roláda zachutí nielen deťom. Ako na strakatý vzor vám radi ukážeme
Dvojfarebná piškótová roláda s krásnym žirafím motívom, plnená parížskym krémom a ovocím. Tento krásny...
Piškótová roláda
Vždy krásna roláda bez prasklín. Poznáte triky, ako ju pripraviť?
Aby bola piškótová roláda dostatočne elastická a zároveň krásne nadýchaná a jemná, musíte dodržať zopár...
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...
Pikantný pečený bôčik
Poznáme recept na najlepší PEČENÝ BÔČIK aký ste kedy jedli! Mäso šťavnaté a koža krásne chrumkavá, stačí urobiť túto jedinú vec a budete mať gule za ušami!
Ak ste sa ešte nerozhodli čo dnes variť, pečený bôčik je tá správna voľba! A nezabudnite urobiť túto jednu vec.