Vyprážaný syrový špíz
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
rožok
600
g
tvrdý syr
100
g
šunka
trochu
olej na vyprážanie
Obaľovanie
2
ks
vajce
trochu
mlieko
trochu
hladká múka
trochu
strúhanka
trochu
soľ
postup
1.
Čerstvé pečivo nakrájame na približne 2 cm hrubé kolieska. Eidam tehlu narežeme na kocky približne 3x3 cm. Plátky šunky nakrájame ľubovoľne.
2.
Na pripravené špajdle napichujeme tieto suroviny striedavo.
3.
Keď máme špízy hotové pripravíme si suroviny na obaľovanie. V trojobale špízy obalíme dvakrát, to preto, aby nám pri vyprážaní nevytekal syr.
4.
Na vyprážanie použijeme viac oleja tak, aby nám špízy v oleji plávali. Olej rozpálime a špízy vyprážame do zlatista.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.