Cesnakovo-bylinkové uzlíky s parmezánom
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
mrazené lístkové cesto
2
PL
strúhaný parmezán
2
PL
rozpustené maslo
1
strúčik
cesnaku
1/2
ČL
oregano
1/2
ČL
sekanej čerstvej petržlenovej vňate
podľa chuti
morská soľ
postup
1.
Pláty cesta si pozdĺžne rozrežeme na 1 cm široké pásiky. Tie zviažeme do uzlíka a naukladáme na plech. Ak nám vzniknú dlhšie konce, odrežeme ich.
2.
Uzlíky pečieme do zlatista pri 180 °C. V miske si zmiešane maslo, parmezán, pretlačený cesnak, soľ, oregano a petržlenovú vňať. Podľa potreby pridáme olivový olej. Po upečení potrieme uzlíky touto zmesou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.