Pórová nátierka s jabĺčkami
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
malé jablko
1
ks
stredný pór
100
g
tvrdý syr
1
ks
biely jogurt
50
g
vlašské orechy
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Na panvici za stáleho miešanie opražíme do zlatista vlašské orechy. Necháme vychladnúť. Jablká ošúpeme a spolu s tvrdým syrom nahrubo nastrúhame.
2.
Pór nakrájame na tenké kolieska, pridáme biely jogurt a zamiešame spolu s nastrúhanými jablkami a syrom. Nátierku dochutíme korením, soľou a posypeme opraženými vlašskými orechmi.
3.
Tip pre vás: Podávajte na chrumkavom RACIO Knäckebrote ražnom s vysokým obsahom vlákniny (18 %). Vláknina blahodarne pôsobí na peristaltiku čriev a podporí aj váš imunitný systém.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.