Srbské bravčové mäso
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčová sviečkovica
1
ks
cibuľa
50
g
tuk
250
g
zelená paprika
250
g
rajčiak
2
dl
smotana
2
PL
hladká múka
podľa chuti
mletá červená paprika, soľ
postup
Mäso pokrájame na kocky.Pokrájanú cibuľu opražíme na tuku,primiešame mletú červenú papriku,pridáme mäso,osolíme,podlejeme vodou a dusíme.Keď je skoro mäkké pridáme pokrájanú zelenú papriku,rajčiaky a všetko udusíme do mäkka.Nakoniec pridáme smotanu,v ktorej sme rozhabarkovali múku a ešte chvíľu povaríme.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.