Pridať recept

FOTORECEPT: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku

Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Zdroj: masla

ingrediencie

1 kg
kozie mäso
750 g
cibuľa
1 ks
cesnaku
2 ČL
červená paprika
1 ČL
soľ
2 ČL
majorán
1/2 ČL
rasca
1 PL
hladká múka

postup

1.
Pripravíme si suroviny, očistíme cibuľu a cesnak, nakrájame. Dáme do kuchty. A osmažíme na troške oleja.
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Zdroj: masla
 
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Zdroj: masla
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Zdroj: masla
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Zdroj: masla
2.
Umyjeme a nakrájame mäso, pridáme k cibuľke. Premiešame, zalejeme vodou, osolíme, pridáme červenú papriku, rascu. Zavrieme parný hrniec a varíme hodinu od natlakovania hrnca.
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Zdroj: masla
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Zdroj: masla
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Zdroj: masla
3.
Po otvorení hrnca, zahustíme múkou, dochutíme, dosolíme, pridáme majorán. Podávame s knedľou.
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Fotorecept: Kozie mäso na cibuľke a cesnaku
Zdroj: masla
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať