Pridať recept

Vyprážaná plnená paprika

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
farebná paprika
2 ks
vajce
150 g
syr tvrdý
100 g
šunka
trochu
zmes byliniek
podľa chuti
soľ
trochu
olej na vyprážanie
100 g
múka
100 g
strúhanka

postup

1.
Papriku umyjeme, vložíme ju do horúcej rúry a pečieme dohneda. Vyberieme ju, stiahneme šupku a vyberieme vnútro.
 
2.
V miske zmiešame vajíčka, nastrúhaný syr a nadrobno nakrájanú kuraciu šunku. Dochutíme korením. Papriku naplníme a potom ju spojíme.
3.
Dochutíme soľou, korením a obalíme v trojobale. Vyprážame na rozpálenom oleji a podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Plnená paprika
Tento recept je rodinný poklad! PLNENÁ PAPRIKA podľa tradičného receptu mojej mamy, tá CHUŤ je božská (tradičné aj moderné recepty)
S chuťou a vôňou niektorých jedál sa nám automaticky spájajú konkrétne ročné obdobia. Keď napríklad...
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Paprika je fantastickým obalom pre rôznorodé plnky. Spoločne vytvárajú delikátne kombinácie, ktoré si...
Plnená paprika
Ako pripraviť najlepšiu plnenú papriku
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.