FOTORECEPT: Fašírky z mletého mäsa
nízka
náročnosť
ingrediencie
80
dkg
bravčové pliecko
1/2
balíček
sucháre
trochu
mlieko
2
ks
vajce
podľa chuti
čierne mleté korenie, soľ
7
strúčikov
cesnaku
trochu
strúhanky
podľa chuti
olej
postup
1.
Sucháre pokropíme mliekom, odložíme na chvíľku bokom. Do väčšej misy dáme mleté bravčové pliecko. Pridáme pol balíčka vyžmýkaných suchárov.
2.
Pridáme dve vajíčka, čierne mleté korenie, soľ. 7 strúčikov cesnakov pretlačíme, pridáme trocha strúhanky a všetko premiešame. Zmes odložíme na hodinu do chladničky.
3.
Po hodine z nej formujeme placky, ktoré obalíme v strúhanke a pražíme obe strany na horúcom oleji.
5.
Servírujeme so zemiakmi, napr. s pyré alebo s pečenými zemiakmi. Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.