Zubáč v bylinkovom obale
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
filety zo zubáča
podľa chuti
soľ
2
PL
hladká múka
trochu
mletá červená paprika
podľa chuti
korenie na ryby
podľa chuti
bylinky sušené
postup
1.
Filety zo zubáča osolíme a necháme odstáť. Za ten čas si pripravíme zmes, do ktorej budeme zubáča obalovať.
2.
Zmes pripravíme zo sušených byliniek, korenia na ryby, hladkej múky, červenej papriky. Následne v tejto zmesi filety obalíme, poukladáme ich do zapekacej misy, pokvapkáme ich olejom a pečieme.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.