Mušketierske hovädzie plátky
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
hovädzie plátky
6
ks
paradajka
4
ks
cibuľa
trochu
petržlenová vňať
3
strúčiky
cesnaku
1
zväzok
bazalka
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
4
PL
olej
postup
1.
Paradajky sparíme, ošúpeme, rozkrojíme napoly a zbavíme semienok.
2.
Ošúpeme cibuľu a cesnak, opláchneme a nahrubo pokrájame petržlenovú vňať a bazalku.
3.
Mäso naklepeme, potrieme soľou a korením. Do rozohriateho oleja dáme mäso, zeleninu, bylinky a olivy, podlejeme a zakryté dusíme. Po 1,5 hodine odkryjeme a necháme šťavu vydusiť.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.