Pridať recept

Pikantné bravčové rebrá

ingrediencie

4 ks
bravčové rebierko
4 PL
med
3 PL
sójová omáčka
3 PL
kečup
1 PL
horčica
4 PL
vínny ocot
šťava z pomaranča
mletá papirka
pálivá paprika
mleté čierne korenie
1 strúčik
cesnaku
2 ks
čerstvé chili
citrónová šťava
soľ

postup

1.
Na začiatok rebrá osolíme, okoreníme, pokvapkáme šťavou z citróna a naložíme do marinády. Marinádu pripravíme z oleja a ostatných surovín vrátane medu. Vložíme chladničky v nádobe a necháme odstáť aspoň 6 hodín. Potom rebrá vyberieme a zabalíme do igelitového vrecka každé zvlášť. Vysajeme vzduch. Varíme na miernom ohni asi 3 hodiny.
 
2.
Rebra potom dopečieme z oboch strán na rošte. Počas pečenia môžeme potierať rebrá pripravenou marinádou. Podávame s chlebom alebo pečenými zemiakmi. Ako doplnok môžeme použiť s chutný dressingom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
12.1.2013 00:30 | |
+0 -0
:P recept vyzerá veľmi dobre cez víkend ho vyskusam (y) dám vedieť ako chutilo dielo
Podobné články
3 nevyhnutné kroky pre vytvorenie dokonalej marinády na kura
Poctivo vyberáte koreniny a bylinky do marinády, ale hotová kuracinka aj tak nechutí podľa vašich predstáv...
Pečené kura s medom
Mäso a med: Vždy perfektná kombinácia sladkého a slaného
Určite ste už počuli o tom, že med zjemňuje mäso. I keď kombinácia sladkého medu so slaným mäsom...
Marináda
5 jednoduchých marinád na grilované mäsko
Päť tipov na aromatické, chuťovo vyvážené a pritom surovinovo nenáročné marinády.
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.
TOP
Marinované bravčové mäso
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...