FOTORECEPT: Domáca knedla
14
porcií
95
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
polohrubá múka
kvások
2
ks
rožok
1
PL
soľ
1
ks
vajce
2
šálky
letného mlieka
postup
1.
Nakrájame si 2 rožky na malé kocočky. Do misky si dáme kilogram múky, urobíme si kvások(cukor, kvasnice,mlieko). Keď máme vykysnutý kvások vlejeme ho do múky,pridáme vajce, soľ, rožky a mlieko dodávame podľa hustoty.Keď sa cesto odlepuje od misky dáme ho kysnúť na teplé miesto.
2.
Vykysnuté cesto rozdelíme na tri časti a necháme na tably vykysnúť ďalších 20 minút prikryté utierkou.
5.
Dobrú chuť
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.