Pridať recept

Grilované mäso vo francúzskej marináde

8
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
6 PL
olivový olej
4 PL
tekuté korenie
4 PL
nadrobno nasekanej nasekanej zmesi tymiánu, majoránky, šalvie a rozmarínu
2 strúčiky
cesnaku
trochu
mletého čierneho korenia

postup

1.
Mäso narežeme na rezne.
 
2.
Pripravíme si z ostatných zmesi pac, do ktorého vložíme nakrájané mäso a dáme ho na noc do chladničky.
3.
Napacované mäso ugrilujeme a podávame zo zeleninou podľa vlastnej chuti a chlebom. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
14.4.2014 15:56 | |
+1 -0
mnam
Podobné články
Vepřo knedlo zelo
Ako pripraviť tradičné Vepřo-knedlo-zelo
Česká klasika, ktorú milujeme aj my na Slovensku.
Pečená krkovička na víne
Šťavnatá porcia pre labužníkov: Bravčová krkovička na víne
Výborný recept na bravčovú krkovičku na víne.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Urobte to ešte predtým, ako dáte mäso na gril. Bude chrumkavé a šťavnaté
Urobte to ešte predtým, ako dáte mäso na gril. Bude chrumkavé a šťavnaté
Ako pripraviť dokonalé grilované mäso? Takto bude zvonka chrumkavé a zvnútra krásne šťavnaté.