FOTORECEPT: Valentínska pizza
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
250
g
hladká múka
1
PL
olivový olej
150
ml
voda
droždie
1
ČL
soľ
Omáčka
1
ks
biela cibuľa
2
PL
paradajkový pretlak
5
PL
prepasírovaných paradajok alebo kečup
soľ
oregano
korenie
šunka
syr
kukurica
ananás
postup
1.
Cesto: zo všetkých surovín vymiešame cesto, to droždie vôbec nenechávajte kysnúť
2.
Cesto si vyvaľkáme na hrúbku cca 3-4mm a vykrojíme ho do tvaru srdca ( ja som ako šablónu použila formu )
3.
tie boky som si tak trošku zrolovala aby to bolo ako vo vaničke a nevytiekli mi odtiaľ suroviny.
5.
a orestovala na miernom ohni a troške olivového oleja.
6.
pridala som pretlak, prepasírované paradajky, oregáno, soľ a korenie. (môžete použiť aj iné koreniny, kt. máte radi )
8.
nato si dáme už suroviny aké máme rada.. Priateľ ma rád strašne Prosciutto Fungi, ale strašne som sa naháňala zabudla som kúpiť šampióny. A dáme do trúby piecť cca 180C 15-20min (riaďte sa svojou rúrou, každá pečie inak)
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Spydigy
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.