Jarná nátierka, FOTORECEPT
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
surové vajce
1
PL
bylinkové maslo
2
ks
jarná cibuľka
100
g
prirodny syr cottage, alebo gervais
1
ČL
horčica
1/2
ČL
soľ
cerstvo mlete korenie
zelena cast z jarnych cibuliek
3
PL
žerucha
1
PL
petržlenová vňať
postup
Krásne zelená nátierka z vajec a čerstvých jarných byliniek.
1.
Cibuľku nasekáme na jemne krúžky. Všetky bylinky opláchneme, osušíme a nasekáme na veľmi jemno.
2.
Vajcia so soľou rozšľaháme vidličkou. Na panvičke rozohrejeme bylinkové maslo a otestujeme cibuľku.
3.
Prilejeme vajíčka, všetky bylinky a urobíme si redšiu praženicu. Ešte do teplej vmiešame prírodný syr, podľa chuti horčicu a pokoreníme. Všetko vymiešame a podávame buď teplé, alebo studené na bagete.
4.
TIP: Pokiaľ urobíte praženicu tuhšiu, tak pridajte viac prírodného syra. Ja som robila praženicu o niečo redšiu, pretože takú mám rada.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.