Kuracie slimáčiky
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
kuracie prsia
3
ks
paradajka
70
g
syr tvrdý
špenátové listy
mleté čierne korenie
soľ
olej
postup
1.
Mäso umyte, osušte a jemne vyklepte. Pokrájajte ho približne na 4 centimetre široké pásiky.
2.
Kúsky mäsa osoľte, okoreňte a na každý položte špenátový list, kúsok paradajky bez šupky a posypte postrúhaným syrom.
3.
Naplnené mäso zviňte a roládky ponapichujte na naolejovanú špajdľu. Kuracie slimáčiky potrite olejom a grilujte alebo pečte v rúre na vymastenom pekáči.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.