Rybie plátky s kari syrom
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kapor
cibuľa
1
cl
zázvor
2
cl
rybací vývar
1
PL
hladká múka
1
PL
syr Ricotta
sladká mletá paprika
olej
soľ
cukor
kari
postup
Rybu očistíme, prerežeme na filetky okolo chrbtice a nakrájame na malé kocky. Hladkú múku zmiešame so soľou a korením. Kocky z ryby vložíme do pripravenej zmesi a obalíme ich. Obalené kúsky vysmažíme na oleji do zlata. Potom si pokrájame najemno cibuľu a na masle ju opražíme. Pridáme pokrajané jablká, lyžičku nastrúhaneho zázvoru, cukor, kvapku citrónovej šťavy a všetko spolu orestujeme do skaramelizovania. Nakoniec si pripravíme syr, ktorý zmiešame so štipkou kari a s troškou studeného rybieho vývaru.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.