FOTORECEPT: Bryndzové halušky
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
téglik
bryndza
230
g
zemiaky
120
g
hladká múka
podľa chuti
soľ, slanina
1
ks
vajce
postup
2.
Zemiaky postrúhame na jemno. Pridáme soľ, vajce a podľa hustoty pridáme múku a zmiešame na mierne hustú hmotu.
3.
Do vriacej vody cesto pretlačíme haluškárom. Halušky premiešame. Hotové sú vtedy, keď vyplávajú na povrch.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Araya.Askim
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.