Oškvarková nátierka
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
oškvarky
1
ks
cibuľa
2
ks
paprika
2
ks
paradajka
2
ks
vajce
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
balíček
toastový chlieb
postup
1.
Cibuľu nasekáme nadrobno, papriku pomeliema na mäsovom mlynčeku a pridáme do misky k oškvarkám. Pridáme nadrobno nakrájané paradajky, rozšľahané vajce, soľ, mleté čierne korenie a premiešame.
2.
Zmes môžeme podávať ihneď na toastovom chlebe ale ju uložíme do malých pohárov na zaváranie. Tie uzavrieme, vložíme do hrnca s vodou a 30 minút sterilizujeme pri teplote cca 100°C. Takto pripravenú nátierku môžeme dlhšie skladovať na chladnejšom mieste.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.