Zapečené kuracie valčeky
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuracie prsia
100
g
tvrdý údený syr
1
ks
smotana
1
ks
vajce
100
g
hladká múka
100
g
strúhanka
trochu
soľ
postup
1.
Kuracie prsia naklepeme, osolíme a na každý rezeň položíme jeden plátok syra a zrolujme do valčeka.
2.
Obalíme ich v trojobale a postupne poukladáme do zapekacej misy. Potom všetky v mise zalejeme smotanou, aby boli valčeky takmer ponorené a dáme zapiecť do rúry.
3.
Jedlo je hotové, keď sa smotana vyvarí a na mäse sa vytvorí chrumkavá kôrka. Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.