Pridať recept

Hubové rizoto

ingrediencie

300 g
ryža
4 PL
olej
2 šálky
hovädzí vývar
150 g
špargľa
200 g
čerstvé huby
2 PL
worchesterská omáčka
trochu
soľ
5 ks
uvarené vajce natvrdo

postup

1.
Ryžu opražíme na oleji, zalejeme hovädzím vývarom, pridáme nakrájanú špargľu, plátky húb, worchesterskú omáčku, dosolíme a na miernom ohni podusíme do mäkka.
 
2.
Uvarené vajcia nakrájame a primiešame do rizota.
3.
Po dodusení pokrievku prikryjeme utierkou a necháme asi 10 minút dôjsť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Bluu
2.3.2014 13:17 | |
+6 -0
Len to, ze je v tom ryza, z tohto gulasu rizoto nerobi (n)
Podobné články
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Skladovanie špargle sa zdá byť samozrejmosťou, no mnohí ľudia robia základnú chybu. Špargľa tak rýchlo...
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu  špargľu
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu špargľu
Jedna z najdelikátnejších zelenín má obmedzenú sezónu od apríla do júna, preto si ju treba vychutnať, kým...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Špargľa: Zelenina, ktorá zmení vaše jarné menu
Špargľa: Zelenina, ktorá zmení vaše jarné menu
Nastala sezóna špargle. Povieme vám, prečo by ste ju mali jesť a čo si z nej pripraviť.
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...
Vyhadzujete konce špargle? Je to obrovské plytvanie. Takto ich môžete použiť
Vyhadzujete konce špargle? Je to obrovské plytvanie. Takto ich môžete použiť
Špargľa je veľmi jemná, ale má tvrdé, drevnaté stonky. Väčšina ľudí ich odreže alebo odtrhne a vyhodí. To...