Paradajková omeleta s klobáskou
4
porcie
16
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
paradajka
6
ks
vajce
10
lístky
bazalka
1
PL
olivový olej
1
ks
klobáska
postup
1.
Paradajky pokrájame na osminky a rozšľaháme vajcia spolu so soľou a korením. Vmiešame ich k paradajkám. Natrháme k nim bazalku a pridáme na kolieska nakrájanú klobásku.
2.
Na panvici rozohrejeme olivový olej a vlejeme vaječnú zmes tak, aby paradajky boli rovnomerne rozložené. Pražíme na miernom ohni a krúžime panvicou. Omeletu prekrojíme na štvrtiny a podávame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.