Pridať recept

Grilované kuracia prsia so zeleninou

ingrediencie

600 g
kuracie prsia
1 ks
farebná paprika
100 g
cherry paradajky
štipiek
soľ
štipiek
grilovacie korenie
1 stonka
rozmarín

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme kuchynskou utierkou, posypeme grilovacím korením a soľou. Rozohrejeme si grilovaciu panvicu a asi 8 minút na nej opekáme kuracie prsia. Položíme na ne stonku rozmarínu aby mäso krásne prevoňalo.
 
2.
Približne v polovici grilovania pridáme do panvice očistenú zeleninu nakrájanú na menšie kúsky a dogrilujeme ju spolu s mäsom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
3 fantastické večere z jedného kurčaťa
3 večere z jedného kurčaťa: Spotrebujte celé na tri rýchle a delikátne jedlá
Upečte si celé kura a vychutnajte si ho vždy inak počas troch dní.
Pečené kurča
Pečené kurča na 7 úžasných spôsobov: Takto už nebude fádne
Sedem receptov, ktoré zaručene zmenia nudné kura na užasnú delikatesu.
3 zásadné kroky pre dokonalé pečené kura
Rovnomerne prepečené a šťavnaté kura s chrumkavou kožou je výsledkom troch pravidiel. Poznáte ich?
TOP
Najlepšie recepty na nedeľný obed s domácou knedľou: Overené FINTY priamo od pani kuchárky na krásne
Najlepšie recepty na nedeľný obed s domácou knedľou: Overené FINTY priamo od pani kuchárky na krásne nadýchanú knedľu, nelepí sa a nikdy nespľasne!
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes variť? Pripravili sme si pre vás výborné recepty, v ktorých hrá hlavnú úlohu...
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajica? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajcia? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Zvýšte opatrnosť! Kde a ako by ste mali všetky jedlá z hydiny vrátane vajec skladovať a ako s nimi manipulovať...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...