Pórové rizoto s hráškom
2
porcie
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
šálka
jasmínová ryža
1
ks
pór
1
šálka
hrášok z kanzervy
2
ks
mladá cibuľka
podľa chuti
soľ
1
PL
olivový olej
postup
1.
Na rozpálenom oleji si chvíľku opečemie na krúžky nakrájaný pór, pridáme prepláchnutú ryžu, osolíme a premiešame. Zalejeme dvomi pohármi vody a odokrité na miernom ohni varíme 15 - 20 minút do zmäknutia ryže.
2.
Do uvarenej ryže si pridáme hrášok, nakrájanú mladú cibuľku a môžeme posypať čilli korením alebo petržlenovou vňaťou.
3.
Vďaka lahodnej chuti jasmínovej ryže v kombinácií s pórom a hráškom, máme chutnú rýchlu, ľahkú a dzravú večeru.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.