Pridať recept

Zemiakové posúchy so slaninkou

ingrediencie

1 kg
zemiaky
2 ks
cibuľa
1 ks
slanina
podľa chuti
kôpor
trochu
olej na vyprážanie
2 ks
vajce
2 PL
múka
podľa chuti
korenie

postup

1.
Zemiaky a cibuľu nastrúhame nadrobno. Vmiešame múku a vajcia a ochutíme soľou a korením.
 
2.
Rozpálime olej a pečieme posúchy veľkosti dlane. Potom na panvici rozpustíme maslo alebo margarín a slaninku na ňom opečieme. Slaninku podávame na posúchy.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
27.10.2015 08:40 | |
+0 -0
To su placky,nie posuchy *500*
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.